Принцът на Уелс настоял тъстовете му Карол и Майкъл Мидълтън да

...
Принцът на Уелс настоял тъстовете му Карол и Майкъл Мидълтън да
Коментари Харесай

Мои любими тъстове: Уилям настоял родителите на Кейт да бъдат поканени на кралската коронация

Принцът на Уелс настоял тъстовете му Карол и Майкъл Мидълтън да бъдат поканени на коронацията на краля предходната година, се твърди в нова книга, отдадена на живота на английските кралски особи.

Според The ​​Mirror създателят Робърт Хардман написа в книгата си " Чарлз III: Вътрешната история ", че принц Уилям е отправил „ директна молба “ родителите на брачната половинка му Кейт да участват на паметното събитие и да им бъдат дадени видни места в Уестминстърското абатство.

Вестникът оповестява, че създателят показва главните разлики сред коронацията на кралица Елизабет II през 1953 година и тази на крал Чарлз.

„ Седемдесет години по-късно Мидълтън превъзхожда Маунтбатън четири към едно “, написа той.

Маунтабатън е семейството на починалия брачен партньор на кралица Елизабет и татко на Чарлз - Филип Маунтбатън.

Над 8000 посетители станаха очевидци на момента, в който починалата кралица беше коронясана, в съпоставяне със 2200 души на коронацията на Чарлз през май 2023 година

 коронация Getty

Единственият представител от страната на фамилията на принц Филип по време на коронацията беше съпругата на втория братовчед на краля, Пенелопе Кнатчбул, графиня на Бирма.

Лейди Памела Хикс, една от шаферките и придворните дами на починалата кралица, беше измежду тези, които не получиха покана, разкри щерка ѝ Индия Хикс преди церемонията. Но в обява в Instagram Индия добави, че майка ѝ лейди Памела въобще не била афектирана и съгласила, че това е всъщност много рационално.

Бизнесдамата Карол Мидълтън и някогашният полетен диспечер Майкъл Мидълтън бяха снимани до момента в който идват в Уестминстърското абатство за церемонията, дружно с другите им две деца - Пипа Матюс и Джеймс Мидълтън. Към Пипа не се причисли брачният партньор ѝ Джеймс Матюс. Бартът на сестрите Мидълтън, Джеймс, също участва без своята половинка - брачната половинка му Ализи Тивенет.

 коронация Getty

Семейство Мидълтън живее в Бъкълбъри, Бъркшир и се споделя, че Уилям има тясна връзка със фамилията на Кейт, откогато са почнали да се срещат в университета Сейнт Андрюс преди повече от 20 години.

В изявлението за годежа им през 2010 година принцът споделя: „ Кейт е доста, доста близка със семейството си. Разбирам се доста добре с тях и съм огромен късметлия, че те ме подкрепяха толкоз доста. Майк и Карол бяха в действителност любящи и грижовни, много забавни и бяха в действителност гостоприемни към мен, тъй че се почувствах като част от фамилията и се надявам, че Кейт се е почувствала по същия метод с моето семейство. "

Карол и Майкъл са баба и дядо на трите деца на Уилям и Кейт – принц Джордж, на 10 години, принцеса Шарлот, на 8 години, и петгодишния принц Луис. Пипа също има три деца със брачна половинка си Джеймс – Артър, Грейс и Роуз – докато Джеймс и Ализи посрещнаха сина си Иниго през есента на предходната година.
 Коронацията на крал Чарлз III  Коронацията на крал Чарлз III  Коронацията на крал Чарлз III  Коронацията на крал Чарлз III
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР